Kaszanka z kapustą kiszoną z grilla

4.97 (203 ocen)

  • 60 min

Nie przepadałam kiedyś za kaszanką, ale tą wersję jadłam u znajomych na grillu i od tamtej pory ją polubiłam

  • 60 min

Składniki:

  • - kaszanka
    - kapusta kiszona

    - folia aluminiowa do zawijania
Wystaw ocenę:

4.97 (203 ocen)

Zobacz również:

Kaszanka Grill

Kaszanka z kapustą kiszoną z grilla - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kaszankę ułożyć na foli aluminiowej, nałożyć kapustę kiszoną i zawinąć. Ułożyć na grillu i podgrzewać, co jakiś czas przewracając. Czas przygotowania około 40-60 minut. Kaszanka jest gotowa gdy skórka zejdzie, ja sprawdzam czy kaszanka jest gotowa naciskając palcem, jak jest bardzo miękka to znaczy, że skórka zeszła z kaszanki i można zajadać.

Porady

Ilość składników uzależniona jest od ilości osób.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kasza

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować