Kaszanka z grilla

0 (0 ocen)

  • 1 godz. 40 min

Mniam mniam:)

  • 1 godz. 40 min

Składniki:

  • 4 kawałki kaszanki
    1 duża cebula
    4 ząbki czosnku
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Grill

Kaszanka z grilla - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kaszankę obieramy z osłonki, kroimy na małe kawałki, doprawiamy solą, pieprzem. Cebulę przekrawamy na pół wzdłuż, i oddzielamy warstwy. Sparzamy wrzątkiem i zostawiamy na kilka minut, żeby zmiękła. Na podwójnym płacie folii aluminiowej kładziemy cebulę, na nią kawałki kaszanki i obficie posypujemy pokrojonym drobno czosnkiem. Zawijamy szczelnie i pieczemy około godziny na średnio nagrzanym grillu.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill

Podobne przepisy

To może cię zainteresować