Kanapkowa pasta z wędzonego łososia

4.5 (148 ocen)

  • 10 min

Pomyśleć, że kupowałam pasty zamiast sama robić....Od dziś się to zmienia :)Pastunia ma przecudny "morelowy" kolor :)Po prostu pycha!

  • 10 min

Składniki:

  • 125 g wędzonego łososia (np. z Lidla)
    100 g białego twarogowego sera
    1 łyżeczka soku z cytryny
    sól, pieprz do smaku
    3 łyżki posiekanego koperku/pietruszki/szczypiorku
Wystaw ocenę:

4.5 (148 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Kanapkowa pasta z wędzonego łososia - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Łososia i ser zmielić blenderem do momentu uzyskania gładkiej, aksamitnej konsystencji. Dodać sok z cytryny, doprawić solą i pieprzem, dodać koperek. Całość porządnie wymieszać, odstawić na pół godzinki i... wcinać!
    Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować