Gicz z warzywami.

0 (0 ocen)

Jako dodatek warzywa duszone.

Składniki:

  • 0,7 kg gicz wołowa
    2 gałązki rozmaryn
    3 szt. ziele angielskie
    2 liście laurowe
    pieprz świeżo zmielony
    vegeta
    ocet balsamiczy
    czarny sos chilli
    bulion z drobiu
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Gicz z warzywami. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Gicz z warzywami. 1. Mięso przyprawić i odstawić na 3 godziny, następnie obsmażyć z obu stron na oliwie, podlać częścią bulionu i wstawić najlepiej w żeliwnym garnku do piekarnika nagrzanego do temp. 150oC i piec około 4 godzin, uzupełniając wytworzony w trakcie pieczenia sos, bulionem.
    Pieczenie w tak niskiej temperaturze sprawi, ze mięso będzie bardzo soczyste i smaczne.
    Jako dodatek warzywa duszone.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować