Ciastka z budyniem

5 (159 ocen)

  • 55 min

Szybko się robi, a jeszcze szybciej znikają:)

  • 55 min

Składniki:

  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
    1 budyń waniliowy
    dżem truskawkowy
Wystaw ocenę:

5 (159 ocen)

Zobacz również:

Desery Ciastka

Ciastka z budyniem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Budyń gotujemy z 1,5 szklanki mleka. Odstawiamy do wystygnięcia.
    Ciasto francuskie kroimy w kwadraty. Na każdy nakładamy zimny budyń i po
    trochu dżemu. Układamy ciastka na papierze do pieczenia. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez ok. 20 minut.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować