Biszkopciki przekładane bitą śmietaną

4.49 (198 ocen)

Biszkopty i bita śmietana..pycha.

Składniki:

  • opak. biszkoptów
    2 małe kubeczki słodkiej śmietany 30%
    2 łyżki cukru pudru
    1op. wiórków kokosowych [ u mnie różne kolory]
    1 szkl. mleka
Wystaw ocenę:

4.49 (198 ocen)

Zobacz również:

Desery

Biszkopciki przekładane bitą śmietaną - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Śmietanę ubić Pod koniec ubijania dodać cukier puder.Mleko lekko podgrzać i wlać do salaterki. Biszkopty zanurzyć na krótko w mleku Na 1 biszkopt nałożyć trochę bitej śmietany i przykryć drugim biszkoptem. Tak poskładane biszkopciki obtoczyć w wiórkach kokosowych.Wstawić do lodówki na kilka godzin, aby biszkopty całe zmiękły.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować