Szybka pasta z makreli i awokado z roszponką

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Szybka i zdrowa pasta dla wielbicieli ryb

  • 10 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • Składniki:
    -2 puszki bio filetów z makreli w oliwie z oliwek
    -1 dojrzałe i miękkie awokado
    -pół cebuli
    -garść roszponki
    -sól, pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Ryba Pasty

Szybka pasta z makreli i awokado z roszponką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • SZYBKA PASTA Z MAKRELI I AWOKADO Z ROSZPONKĄ 1. -awokado przecinamy na pół, wydrążamy środek i przekładamy do miseczki. Rozgniatamy widelcem
    -cebulę kroimy w kostkę, roszponkę drobno siekamy
    -makręlę, cebulę, roszponkę przekładamy do awokado i dokładnie mieszamy
    -całość przyprawiamy i chłodzimy w lodówce

    Smacznego i na zdrowie!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Awokado Makrela Oliwa z oliwek Roszponka Ryby

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować