Liczba przepisów:
14
Opublikowany w Magazynie
Zdobywca nagrody
Pierogi z zielonym pesto, ciecierzycą i białym serem
chilibabeczkazpieprzem
Pyszne, mięciutkie i bardzo delikatne pierogi, wypełnione zielonym farszem, skradną z pewnością niejedno serce. Farsz z pesto z natki pietruszki, ciecierzycy i białego sera, z wyczuwalnym czosnkowym posmakiem, jest nie tylko smaczny, ale i zdrowy. Pierogi można podać z masłem, serem grana padano, śmietaną...
20 min
Ciasto ,,samo zdrowie,, z trocin
Magda_Z
Pomysł przyszedł mi do głowy po zrobieniu soków w sokowirówce. Ponieważ w mojej kuchni nic się nie marnuje, z tzw. ,,odpadów,, powstało to ciasto. Jest to dobry sposób, aby w kawałku ,,czegoś słodkiego,, przemycić dzieciom warzywa i owoce. Ciasto ma bardzo miękką konsystencję i jest wilgotne.
1 godz. 30 min