Tortilla z nadzieniem z zielonych warzyw , pesto i papryki.

2 (1 ocen)

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Smaczna tortilla z nadzieniem z zielonych warzyw, zielonego pesto i papryki , doskonała na przekąskę, śniadanie czy kolację.

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Placki tortilli
    Słoiczek zielonego pesto 180 g
    Rukola
    Sałata lodowa
    Ogórek zielony
    Papryka czerwona
Wystaw ocenę:

2 (1 ocen)

Zobacz również:

Tortilla

Tortilla z nadzieniem z zielonych warzyw , pesto i papryki. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Placek tortilli posmaruj łyżką zielonego pesto, połóż małą garść rukoli, poszarpany liść sałaty lodowej, plasterki zielonego ogórka i paski papryki.
    Tortille zwiń w rulon i podgrzej na małym ogniu na suchej patelni.
    Tortille podawaj na ciepło lub pokrój na kawałki, zepnij wykałaczką i podawaj jako przystawkę na różne okazje i przyjęcia.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Tortilla

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować