Tatar wołowy

  • wyświetlono: 535 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Tylko dla smakoszy :)

DSC_2816

Składniki

2 opakowania tatara generalskiego Krakowski Kredens 500 g
1 średnia cebula
2 ogórki marynowane
2 żółtka

Sposób przygotowania przepisu:

Tatar wołowy

  • 1. Cebulę drobno posiekać, ogórki pokroić w drobna kostkę, dodać do mięsa i dokładnie wymieszać. Jajka sparzyć, oddzielić białka od żółtek. Mięso podzielić na dwie porcje i do każdej dodać żółtko. Tatara podawać zaraz po przygotowaniu. Smacznego :)

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

wołowinaprzystawkimięso wołoweprzyjęciekarnawałSylwestertatarsurowe mięso

Komentarze

Podobne przepisy

tatar

Dodane przez: bieniaszka

Tatar wołowy

Ze świeżym chlebkiem smakuje wybornie....

image-0qlm7ok

Dodane przez: malesia3

Tatar wołowy

Ulubione danie Polaków .Polecam...

tatar  z  polędwicy wolowej

Dodane przez: mariola1972

tatar z polędwicy wołowej

U mnie tatar gości praktycznie...

tatar

Dodane przez: lexi27

Tatar wołowy z żółtkiem

Chyba każdy zna tą prostą, ale...

tatar

Dodane przez: alamakoota

Tatar wołowy na bagietce.

Jest to danie pyszne, szybkie i...

Tatar

Dodane przez: Grzegorz Milczarek

Tatar z udźca wołowego

Tatar z udźca wołowego .

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE