Surówka z kiszonej kapusty

4.5 (145 ocen)

Trochę inaczej

Składniki:

  • 25 dag kiszonej kapusty,
    jabłko,
    pomarańcza,
    2 łyżeczki rozdrobnionych orzechów włoskich,
    2 łyżki oliwy z oliwek,
    zioła prowansalskie
Wystaw ocenę:

4.5 (145 ocen)

Zobacz również:

Surówki Kapusta kiszona

Surówka z kiszonej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę wypłukać, lekko odcisnąć, drobno posiekać. Jabłko obrać, usunąć gniazda nasienne, pokroić w cienkie słupki. Pomarańczę obrać, usunąć błonki i pokroić w kostkę. Połączyć ze sobą składniki, dodać orzechy, przyprawić ziołami prowansalskimi, wlać oliwę i wymieszać surówkę.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta kiszona

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować