Sos koperkowo-rzodkiewkowy

5 (196 ocen)

Rewelacyjny do mięs smażonych, grilowanych, do wędliny i kanapek.

Składniki:

  • 5 średnich rzodkiewek
    2 łyżki drobno posiekanego koperku
    3 łyżki majonezy
    5 łyżek jogurtu greckiego
    pieprz biały, sól
Wystaw ocenę:

5 (196 ocen)

Zobacz również:

Sosy Sos koperkowy

Sos koperkowo-rzodkiewkowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rzodkiewki myjemy, osuszamy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Posiekany koperek łączymy razem z rzodkiewkami, dodajemy majonez oraz jogurt i doprawiamy solą oraz pieprzem. Rewelacyjny do mięs smażonych, grilowanych, do wędliny i kanapek.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Rzodkiewka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować