Solona włoszczyzna do słoików

4.5 (157 ocen)

  • 1 godz. 30 min
  • Dla 6 osób

Starte warzywa, ktore swietnie nadają się do zup, sosow warzywnych.

  • 1 godz. 30 min
  • Dla 6 osób

Składniki:

  • 1,5 kg marchewki,
    70 dkg pietruszki korzen,
    70 dkg selera,
    20 dkg natki pietruszki,
    20 dkg natki selera,
    25 dkg cebuli,
    30 dkg porów,
    70 dkg soli
Wystaw ocenę:

4.5 (157 ocen)

Zobacz również:

Zupy Przetwory

Solona włoszczyzna do słoików - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • warzywa 1. Warzywa myjemy,scieramy na tarce na grubych oczkach.Natki siekamy.Całośc solimy i zostawiamy na noc.Na drugi dzien warzywa wkłądamy do słoikow,wynosimy w chłodne miejsce.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Sól Warzywa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Do spiżarni

Podobne przepisy

To może cię zainteresować