Jajeczno-serowa pasta kanapkowa

5 (194 ocen)

Pasta jest połączeniem jajek, żółtego sera i majonezu. Idealna na śniadanie czy kolację, a do tego jest łatwa w wykonaniu.

Składniki:

  • 3 jajka
    5-6 plastrów żółtego sera np. Goudy
    2 łyżki majonezu
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

5 (194 ocen)

Zobacz również:

Jajko Kanapki Pasty Ser

Jajeczno-serowa pasta kanapkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować, pokroić w kostkę i rozdrobnić widelcem. Ser pokroić w bardzo drobną kosteczkę i wymieszać z jajkami, przyprawami i majonezem. Pastą smarować kanapki. Podawać w towarzystwie warzyw.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Sery

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować