Sałatka z tuńczykiem i pieczarkami marynowanymi

4.67 (3 ocen)

  • 15 min
  • Dla 5 osób

SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM KTÓRA SPRAWDZI SIĘ NA KAŻDEJ IMPREZIE. GOTOWA W 15 MINUT.

  • 15 min
  • Dla 5 osób

Składniki:

  • 1 mały słoik pieczarek marynowanych
    1 tuńczyk w sosie własnym
    kukurydza
    1 czerwona cebula
    ok 4 duże ogórki konserwowe
    5 jajek
    ok 7-8 łyżek majonezu
    sól, pieprz
    dla dekoracji: papryka oraz pietruszka
Wystaw ocenę:

4.67 (3 ocen)

Zobacz również:

Sałatka warstwowa

Sałatka z tuńczykiem i pieczarkami marynowanymi - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Warstwy od dołu:
    5 jajek ugotowanych na twardo
    czerwona cebula
    majonez
    tuńczyk w sosie własnym
    ogórek konserwowy
    kukurydza
    ser żółty
    majonez
    pieczarki marynowane
    papryka, pietruszka
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Dania do pracy

Podobne przepisy

To może cię zainteresować