Sałatka jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem

3 (1 ocen)

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Prosta, szybka 3 składnikowa sałatka na śniadanie lub kolację. To również świetny pomysł na wykorzystanie jajek pozostałych po świętach.

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 jajka
    4 rzodkiewki
    szczypiorek
    2 łyżki majonezu
    sól i pieprz
Wystaw ocenę:

3 (1 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Jajko Przystawki Majonez

Sałatka jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka i rzodkiewkę pokroić w większą kostkę, doprawić solą i pieprzem, wymieszać z majonezem, posypać szczypiorkiem.
    Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Jajka Rzodkiewka Sałata Szczypiorek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować