sakiewki z martadeli z serem

4.5 (187 ocen)

  • 20 min

fajny przepis na tani obiad lub ciepla kolację

  • 20 min

Składniki:

  • 4 grube na 1 cm plastry mortadeli
    10 dag sera zoltego lub plesniowy lub oscypek
    bulka tarta jajo ketchup
Wystaw ocenę:

4.5 (187 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Sakiewki z martadeli z serem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. plastry mortadeli przekrawamy na pół nie do końca, tak by powstała sakiewka. do środka wkladamy dowolny ser. maczamy w rozkłóconym jajku i panierujemy w bułce. smażymy na złoty kolor do rozpuszczenia serka.

Porady

bardzo dobre z oscypkiem i serem pleśniowym podaję je z ketchupem i salatka z pomidorow, pieczywem

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować