RACUCHY Z MALINAMI I JABŁKIEM

0 (0 ocen)

  • 20 min

pyszny deser

  • 20 min

Składniki:

  • 2 szklanki ciepłego mleka
    4 łyżeczki drożdży w proszku
    8 łyżeczek cukru
    4 jajka
    szczypta soli
    mąki ile zabierze na gęstość śmietany
    4 kwasne jabłka
    1 szklanka malin
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Desery

Racuchy z malinami i jabłkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • racuchy 1. mleko zagrzać do temperatury 36 stopni ... dodać wszytskie składniki oprócz białek , które ubijamy na sztywną pianę i wymieszać dokładnie .. na koniec dodac ubita pianę i owoce :)
  • racuchy 2. smazymy na rozgrzanym tluszczu z obu stron... na koniec posypujemy cukrem pudrem
  • racuchy 3. Smacznego:)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować