Racuchy z kurczaka z pieczarkami

4.5 (199 ocen)

  • 15 min

Wyśmienite puszyste kotleciki .

  • 15 min

Składniki:

  • 1 duży podwójny filet z kurczaka
    30 dag pieczarek
    3 jaja
    3 łyżki mąki pszennej
    1 łyżka mąki ziemniacznej
    1 cebula
    sól,pieprz,papryka,czosnek,magi


Wystaw ocenę:

4.5 (199 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Racuchy z kurczaka z pieczarkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Filet pokroić w drobną kostkę,pieczarki drobno pokrojone można przegotować 10 min w osolonej wodzie.Ostudzone dodać do filetów.
    Wbić jaja,dodać cebulę,mąkę i przyprawy,Wymieszać i smażyć na gorącym oleju,
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować