Pyszna pasta jajeczna

4.5 (165 ocen)

  • 20 min

Banalny przepis, który dostałam od koleżanki

  • 20 min

Składniki:

  • 4 jajka (najlepiej wiejskie)
    1 łyżka majonezu
    4 łodyżki szczypiorku
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (165 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pyszna pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo (5min). Ochłodzone oskubać z skorupek, następnie zetrzeć na tarce na najdrobniejszych oczkach. Drobno pokroić szczypiorek, dodać do startych jajek. Całość wymieszać z majonezem. Doprawić solą i pieprzem i gotowe.

Porady

Do gotowania jajek dobrze jest dodać łyżeczkę soli. Dzięki temu łatwo oskubiesz jajka.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Komentarze

Zobacz inne z:

Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować