Pasta Z Makreli Z Cebulką

4.96 (142 ocen)

Pyszna pasta, którą często robi sobie mój mąż sam na kolacje piątkowe.

Składniki:

  • Składniki
    1/2 dużej makreli wędzonej
    1/2 małej cebuli
    2-3 łyżki oliwy
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.96 (142 ocen)

Zobacz również:

Ryba Pasty Pasta z makreli

Pasta z makreli z cebulką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Obieramy makrele i rwiemy/kroimy ją na małe kawałeczki.
  • 2. Do rozdrobnionej makreli dajemy 3 łyżki oliwy, pół startej cebuli na małych oczkach i pieprz świeżo zmielony, wszystko to dokładnie razem mieszamy. Doprawiamy do smaku, odstawiamy do lodówki na 1 h żeby się wszystko ładnie "przegryzło" ze sobą.
    Po tym czasie pasta jest gotowa do spożycia.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować