Pasta z jajem

5 (166 ocen)

  • 60 min

To propozycja pysznego smarowidła do chleba.

  • 60 min

Składniki:

  • 7 jajek ugotowanych na twardo
    7 rzodkiewek
    1 pęczek szczypiorku
    1 szalotka
    sól
    pieprz
    2 łyżki majonezu
    1 łyżka jogurtu naturalnego
Wystaw ocenę:

5 (166 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Jajko Pasty

Pasta z jajem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta z jajem 1. Jajka, szalotkę i rzodkiewki kroimy w drobniutką kosteczkę. Szczypiorek bardzo drobno tniemy. Majonez mieszamy z jogurtem. Wszystkie składniki ze sobą mieszamy doprawiamy solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Sałata

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować