Pasta z jajek i tuńczyka

4.5 (154 ocen)

Pasta, którą można przygotować zarówno na śniadanie jak i na kolację.

Składniki:

  • - 1 puszka tuńczyka w sosie własnym;
    - 3 jajka gotowane na twardo;
    - 2 łyżki jogurtu naturalnego;
    - 2 łyżki oleju lnianego;
    - szczypiorek;
    - kawałek czerwonej cebuli;
    - sól;
    - pieprz.
Wystaw ocenę:

4.5 (154 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z jajek i tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka dobrze osącz z zalewy, wrzuć do miseczki i rozdrobnij go widelcem. Obrane jajka i cebulę pokrój w kosteczkę i połącz z tuńczykiem. Dodaj posiekany szczypiorek, jogurt, olej, a także pieprz i sól. Całość wymieszaj.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Olej Tuńczyk

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować