Pasta z tuńczyka i jajek

  • wyświetlono: 6999 |
  • dodany do książki kucharskiej: 11 |
  • polecenia: 0

Pasta kanapkowa z dodatkiem tuńczyka, ogórków, cebuli i jaj. Lekko ostra za sprawą musztardy.

Składniki

1 puszka tuńczyka w sosie własnym

3 ogórki konserwowe

1 cebula czerwona

1 łyżeczka musztardy Dijon

majonez

2 jajka ugotowane na twardo

sól, pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta z tuńczyka i jajek

  • 1. Jajka gotujemy na twardo. Studzimy i siekamy.

    Ogórki i cebulę kroimy w drobna kostkę.

    Tuńczyka odsączamy.

    Wszystkie składniki dodajemy do miski, dodajemy musztardę i majonez oraz doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

    * Rozprowadzamy pastę na chlebie posmarowanym masłem.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

śniadaniepasta z tuńczyka

Komentarze

Podobne przepisy

Pasta z makreli i jajek

Dodane przez: Futka

Pasta z makreli i jajek

Propozycja na smaczną i bardzo...

Pasta z awokado, jajek, tuńczyka i suszonych pomidorów.

Dodane przez: edyta337

Pasta z awokado, tuńczyka, jajek i suszonych...

Zdrowa i szybka pasta z awokado,...

Pasta z szynki i jajek

Dodane przez: AnetaJ

Pasta z szynki i jajek

Bardzo szybka do przygotowania,...

Pasta kanapkowa z tuńczykiem

Dodane przez: Malgoska w kuchni

Pasta kanapkowa z tuńczykiem, jajkiem i kukurydzą

Smaczne, zdrowe ,podzielne. Każdy...

Pasta kanapkowa z makreli i jajek

Dodane przez: Cukiereczek

Pasta kanapkowa z makreli i jajek

Ryby są bardzo zdrowe i powinniśmy...

Pasta z szynki i jajek

Dodane przez: AnetaJ

Pasta z szynki i jajek

Bardzo szybka do przygotowania,...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE