Pasta kanpkowa z ogórkiem i serem

0 (0 ocen)

  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Pasta kanapkowa z jajkami, ogórkiem i żółtym serem.

  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - jajka: 2 sztuki
    - majonez: 3 łyżki
    - ogórek konserwowy: 1 sztuka
    - czerwona cebula: 1 sztuka
    - bagietka: 0.5 sztuki
    - starty żółty ser: 0.5 szklanki
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty Ser

Pasta kanpkowa z ogórkiem i serem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo. Obieramy, siekamy. Ogórka kroimy w kostkę, mieszamy z jajkiem, dodajemy starty żółty ser i majonez. Mieszamy.Czerwoną cebulę kroimy na delikatne plasterki i oddzielamy "kółka". Pastę nakładamy na pokrojone pieczywo i dekorujemy cebulą.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ogórek Ser żółty

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

4.96 (199 ocen)

Zdobywca nagrody

pasta jajeczna

To może cię zainteresować