Pasta jajeczna z czosnkiem niedźwiedzim

5 (1 ocen)

  • 10 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Warto jeść czosnek niedźwiedzi. Jest bardzo zdrowy!

  • 10 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 8 jajek ugotowanych na twardo
    kostka tłustego twarogu
    1 łyżka majonezu
    pęczek czosnku niedźwiedziego
    100 g wędzonego, chudego boczku
    2 duże boczniaki
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta jajeczna z czosnkiem niedźwiedzim - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka drobno kroimy, mieszamy z twarogiem, posiekanymi liśćmi i majonezem. Na suchej patelni podsmażamy boczek z boczniakami 🍄. Mieszamy, doprawiamy solą oraz pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Czosnek niedźwiedzi

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować