press ENTER to search
5 (140 ocen)
Taką pastę jadłem w przedszkolu
Porady Gotowanie jajek często kończy się pęknięciem skorupki. Aby tego uniknąć, zacznij gotować jajka w zimnej wodzie lub zrób dziurkę w jajku.
Gotowanie jajek często kończy się pęknięciem skorupki. Aby tego uniknąć, zacznij gotować jajka w zimnej wodzie lub zrób dziurkę w jajku.
lub
Wczytywanie...
Możesz przeciągać obrazy, aby zmienić ich kolejność. Pierwszy zostanie użyty jako obraz główny.
4.43 (166 ocen)
4.5 (160 ocen)
4.92 (217 ocen)
4.48 (149 ocen)
0 (0 ocen)
4.5 (181 ocen)
4.07 (277 ocen)
4.13 (198 ocen)
4.22 (253 ocen)
Dodane przez: Jola1977-1977
5 (3 ocen)
Inspiracje, porady i sezonowe przepisy wybrane przez redakcję Przyślij Przepis.
Komentarze