Pasta jajeczna

5 (179 ocen)

  • 20 min

Jest idealna na szybką kolację .

  • 20 min

Składniki:

  • dla 4 osób :
    8 jajek
    2 łyżki majonezu
    2 łyżki jogurtu naturalnego
    sól
    pieprz
    pęczek szczypiorku
Wystaw ocenę:

5 (179 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotuj na pół twardo . Obierz i zetrzyj na tarce . Dodaj do jajek majonez
    i jogurt ,wymieszaj . Dopraw solą i pieprzem do smaku .Na koniec posiekaj i dodaj szczypiorek . Wymieszaj .
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować