MUSZLE FASZEROWANE PASTĄ Z TUŃCZYKA

4.49 (154 ocen)

Faszerowane muszlę sprawdziły się na imperozym stole jako idealna przystawka na jeden kęs . Fantastycznie się prezentuje .

Składniki:

  • SKŁADNIKI :
    20 dużych muszli
    1 puszka tuńczyka w sosie własnym
    2 jajka
    1 pęczek szczypiorku
    2 łyżki majonezu
    Sól
    Pieprz
    Kilka gałązek koperku
Wystaw ocenę:

4.49 (154 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Pasta z tuńczyka

Muszle faszerowane pastą z tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. WYKONANIE .
    Makaronowe muszlę gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy do momentu aż będą al. dente następne hartujemy w zimnej wodzie, i odcedzamy . Jajka gotujemy studzimy i obieramy ścieramy na drobnej tarce. Tuńczyka odcedzamy z zalewy wszystkie składniki ląduja w misce mieszamy z majonezem i przyprawiamy solą i pieprzem . Każdą muszlę faszerujemy farszem układamy na szpinaku i dekorujemy gałązką koperku , gotowe smacznego
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makaron

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować