Masło pomidorowe-koperkowe

5 (196 ocen)

  • 1 godz. 30 min

Można go jeść z samym pieczywem jak i również jest super dodatkiem do grillowanych mięs..

  • 1 godz. 30 min

Składniki:

  • 1 kostka masła
    1 pęczek koperku
    1 tubka ziołowego przecieru pomidorowego
    1/2 łyż sól ziołową
Wystaw ocenę:

5 (196 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Masło pomidorowe-koperkowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Przepis na masełko jest bardzo prosty...
    Do kostki masła miękkiego dodać tubkę przecieru pomidorowego z ziołami i garść posiekanego koperku...I ja dodałam sól- ziołową...Wszystko razem mikserem dokładnie zmiksować.....Wyłożyć masło na folię i zwinąć w rulonik....Wstawić do lodówki ,żeby masło stwardniało....
    Ja je lubię jeść samo ze świeżym pieczywkiem....
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować