MARTADELA W PŁATKACH POD PIERZYNKĄ

3 (3 ocen)

PYSZNOŚCI.

Składniki:

  • 0.5 KG MARTADELI
    1 SZKL PŁATKÓW KUKURYDZIANYCH
    1 JAJKO
    1 POMIDOR
    10 DAG SERA ŻÓŁTEGO
    OLEJ
Wystaw ocenę:

3 (3 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Martadela w płatkach pod pierzynką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • MARTADELA W PŁATKACH POD PIERZYNKA 1. MARTADELĘ KROIMY W GRUBE PLASTRY I MOCZYMY W ROZBEŁTANYM JAJKU.PANIERUJEMY W PŁATKACH I OPIEKAMUY NA ROZGRZANYM TŁUSZCZU Z OBU STRON.
    OPIECZONĄ PRZEKŁADAMY NA BLASZKĘ NAKŁADAMY PLASTRY POMIDORÓW I POSYPUJEMY TARTYM SEREM I POLEWAMY KECZUPEM.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować