BUKIET JAJECZNY

0 (0 ocen)

  • 15 min

IDEALNA WIELKANOCNA ZAKASKA,UWIELBIANA PRZEZ RODZINĘ.

  • 15 min

Składniki:

  • 3 JAJKA
    2 RZODKIEWKI
    1-2 ŁYZECZKI MAJONEZU
    SZCZYPTA PAPRYKI
    2 ŁYŻKI STARTEGO SERA ŻÓŁTEGO
    PIEPSZ
    SÓL
    1 ŁYZECZKA KOPERKU LUB SZCZYPIORKU

Bukiet jajeczny - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • BUKIET JAJECZNY 1. JAJKA GOTUJEMY NA TWARDO,OBIERAMY Z ŁUPEK,PRZEKRAWAMY,WYJMUJEMY ŻÓŁTKA.RZODKIEWKĘ KROIMY NA DROBNĄ KOSTKĘ,DODAJEMY ŻÓŁTKA,MAJONEZ,SZCZYPIOR I PRZYPRAWY.DOKŁADNIE ŁĄCZYMY,NAPEŁNIAMY BIAŁKA I POSYPUJEMY STARTYM SEREM.Z DRUGIEJ RZODKIEWKI ROBIMY OZDOBĘ.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy