koreczkowe Jeżyki

4.5 (184 ocen)

  • 1 godz. 30 min

Super potrawa która nadaje się na wszystkie imprezy. Bardzo łatwo ją zrobić to mi sie wydaje na plus:)

  • 1 godz. 30 min

Składniki:

  • 2 op. wykałaczek
    2 duże jabłka
    500 g sera żółtego
    500g szynki
    2 papryki czerwone
    1 duży słoik pieczarek konserwowych
    1 słoik oliwek
    ogórki konserwowe
Wystaw ocenę:

4.5 (184 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Koreczkowe jeżyki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1 Jabułka kroimy na połówki.
    2. Wszystkie pozostałe składniki kroimy w kostkę
    3. na każdą wykałaczkę nabijamy ser,szynkę,paprykę, pieczarkę, ogórka i oliwki
    4. Pełne wykałaczki wbijamy w jabłko
    Tak powstaje nam jeżyk:)

Porady

Składniki można wymieniać w zależności co kto lubi

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować