Koktajl z selerem naciowym, gruszką, szpinakiem i kefirem

5 (1 ocen)

  • 10 min
  • Dla 6 osób

Smaczny i zdrowy koktajl pełen wartościowych składników.

  • 10 min
  • Dla 6 osób

Składniki:

  • 5 łodyg selera naciowego
    2 dojrzałe gruszki
    1 banan
    100 gram szpinaku baby
    750 ml kefiru
    kawałek imbiru
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Koktajl

Koktajl z selerem naciowym, gruszką, szpinakiem i kefirem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Łodygi selera myjemy, kroimy na kawałki i wrzucamy do blendera kielichowego. Dodajemy połamanego na kawałki banana oraz obrane i pokrojone na kawałki gruszki. Dodajemy również oczyszczony szpinak i obrany imbir. Zalewamy wszystko schłodzonym kefirem i blendujemy do momentu, aż koktajl będzie miał jednolitą konsystencję.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kefir Seler naciowy Gruszki Szpinak

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Drugie śniadanie Napitki

Podobne przepisy

To może cię zainteresować