Kajmak

4.5 (164 ocen)

  • 10 min

Łatwy i pyszny przepis na domowe wafelki

  • 10 min

Składniki:

  • 1kostka margaryny
    2/3cukru zwykłego
    1łyżka kakao
    1jajko
    opakowanie wafli tortowych
Wystaw ocenę:

4.5 (164 ocen)

Zobacz również:

Desery

Kajmak - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Margarynę rozpuścić, dodać cukier i kakao. Zagotować. Jajko rozmieszać i dodać do niego odrobinę ciepłej masy. Wszystko razem połączyć i zagotować. Przesmarować wafle gorącą masą i docisnąć.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować