GRILLOWANE ŻEBERKA W MARYNACIE MIODOWEJ

0 (0 ocen)

Miodowe żeberka smakują wyśmienicie, wszyscy je uwielbiają.

Składniki:

  • • Ok. 1 kg żeberek
    • Przyprawa do żeberek z miodem KOTANYI
    • 3 łyżki wody
    • 1 łyżka miodu
    • 3 łyżki oleju roślinnego
    • 2 łyżki ostrego keczupu
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Musy Dania główne

Grillowane żeberka w marynacie miodowej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1. Żeberka umyć, osuszyć i pociąć na porcje.
    2. Pozostałe składniki wymieszać dokładnie ze sobą. Powstałą marynatą posmarować żeberka, włożyć do miski, owinąć folią spożywczą i odstawić do lodówki na co najmniej 24 godziny.
    3. Następnego dnia żeberka ułożyć na ruszcie i grillować około 30 minut.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Musztarda

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować