Galaretka z czerwonej porzeczki

4.5 (156 ocen)

  • 60 min

Polecam galaretkę z czerwonej porzeczki. Doskonale nadaje się do naleśników.

  • 60 min

Składniki:

  • 1 kg porzeczki czerwonej
    1 kg cukru
Wystaw ocenę:

4.5 (156 ocen)

Zobacz również:

Galareta Desery Galaretki Przetwory

Galaretka z czerwonej porzeczki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Porzeczkę opłukać, oczyścić, przekręcić przez maszynkę do mięsa. Następnie dodać cukier, mieszać około 10 min. Nakładać do wyparzonych słoiczków, zakręcić, pasteryzować 10 min.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Galaretka

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

4.47 (163 ocen)

Opublikowany w Magazynie
galaretka z porzeczki

To może cię zainteresować