Domowe warzywa na patelnię

4.48 (184 ocen)

  • Dla 3 osób
  • Średni

Zdrowe i pożywne danie.

  • Dla 3 osób
  • Średni

Składniki:

  • 1 pojedynczy filet z kurczaka
    1 brokuł
    4 większe ziemniaki
    4 nieduże marchewki
    przyprawy: sól, pieprz, Vegeta, oregano,
    tłuszcz do smażenia
Wystaw ocenę:

4.48 (184 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Domowe warzywa na patelnię - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. W osobnych garnkach w osolonej wodzie gotujemy brokuł, marchew i ziemniaki - al dente. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i podsmażamy pokrojony w kostkę filet. Gdy mięso zmięknie kroimy do niego ziemniaki, marchewki w plastry oraz dokładamy różyczki brokuła. Wszystko razem smażymy na rumiano oraz przyprawiamy według własnego smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Warzywa

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować