Comber z sarny

4.5 (160 ocen)

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

ładnie wyglada:))

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 120 G COMBRA Z SARNY:
    - olej z oliwek lub olej rzepakowy: 20 mililitrów
    - ciasto francuskie gotowe: 100 gramów
    - jajko rozbełtane: 1 sztuka
Wystaw ocenę:

4.5 (160 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Comber z sarny - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Comber z sarny przyprawiamy solą i pieprzem,a następnie smażymy na oleju ze wszystkich stron,odstawiamy do wystygnięcia.Wrozwałkowane ciasto francuskie zawijamy wcześniej usmażony comber i malujemy ciasto żółtkiem z jajka.Tak przygotowane mięso pieczemy w piekarniku przez 8-10 minut w zależności od grubości ciasta.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować