Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 5/2019

Sałatka to najbardziej uniwersalne danie. Łatwo można ją zapakować do pudełka i zabrać do pracy lub szkoły. Z dodatkiem mięsa i makaronu będzie idealna na lunch. Także grilla ze znajomymi czy rodzinne spotkanie przy stole najlepiej uświetni miska wypełniona warzywami z dodatkiem sera, ryby lub owoców. Przy krojeniu składników zwykle chętnie pomagają dzieci, przy okazji ucząc się zasad zdrowego odżywiania. Zaproście je do kuchni!

Liczba przepisów: 18

4.5 (162 ocen)

Opublikowany w Magazynie
sałatka

4.51 (168 ocen)

Opublikowany w Magazynie
SAŁATKA Z BURACZKÓW,FETY I RUKOLI

4.5 (191 ocen)

Opublikowany w Magazynie
sałatka

4.5 (147 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Sałatka z arbuza, bobu i sera fety

4.5 (175 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ryżowa sałatka z makrelą.

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Sałatka z ziemniakami i makrelą

To może cię zainteresować