Pasta z wędzonej makreli

4.5 (189 ocen)

Pyszna pasta z makreli

Składniki:

  • 1/2 kg wędzonej makreli
    1-2 cebule
    2 łyżki musztardy
    garść posiekanej zieleniny; natka pietruszki, szczypiorek, rzeżucha
    oliwa z oliwek
    ostra mielona papryka
Wystaw ocenę:

4.5 (189 ocen)

Zobacz również:

Ryba Pasty Pasta z makreli

Pasta z wędzonej makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrelę obieram ze skóry, usuwam ości. Przepuszczam przez maszynkę razem z obraną i pokrojoną na ćwiartki cebulą.. Dodaję musztardę i oliwę. Mieszam, dodaję posiekaną zieleninę i mieloną paprykę. Wszystko razem mieszam i smaruję kromki chleba
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela Ryby

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować