Pasta z makreli wędzonej

4.5 (140 ocen)

Dziś pyszna pasta z wędzonej makreli, jajkami na twardo, cebulką i ogórkiem konserwowym. Urozmaicenie dla kanapek.

Składniki:

  • 1 makrela wędzona

    3 jajka na twardo

    1 cebula dymka

    2 duże ogórki konserwowe

    majonez

    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (140 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta z makreli

Pasta z makreli wędzonej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Z makreli wyjmujemy ości, rozdrabniamy widelcem.
    Jajka siekamy. Cebule i ogórki kroimy w drobną kostkę.
    Wszystko jeszcze razem rozdrabniamy widelcem i mieszamy ze sobą, dodajemy majonez i doprawiamy solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować