70 DAG MIESA MIELONEGO WIEPRZOWEGO LUB PIERSI Z KURCZAKA (MIELONA NA GRUBYM SITKU)0,5 KG PIECZAREK 2 KOSTKI ROSOLOWE DROBIOWE, MARCHEW I PIETRUSZKA TARTA NA DUZYCH OCZKACH ,PRZYPRAWA DO FLAKOW,PAPRYKA CZERWONA 3 L WODY KUCHAREK DO SMAKU 2 SERKI SMIETANKOWE KIELBASKI
Zupa świąteczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.PIECZARKI KROJE W PLASTERKI I PODSMAZAM NA ZLOTO DO GARNKA DAJE WODE MIESO PRZYPRAWY MARCHEWKE I PIETRUSZKE PODSMAZONE PIECZARKI I GOTUJE PO 15 MINUTACH OD ZAGOTOWANIA DAJE POKROJONA W KOSTKE PAPRYKE TAK ABY SIE NIE ROZGOTOWALA A NA SAM KONIEC GOTOWANIA DAJE DWA SERKI KIELBASKI I PYRKAM NA MALYM OGNIU JESZCZE CHWILKE ZUPKA JEST SMACZNA I LADNIE SIE PREZENTUJE JA ROBIE JA W WERSJI DROBIOWEJ JEST SUPER
Komentarze