Dorsz z grilla

4.5 (162 ocen)

  • 10 min

Dorsz jest jedną z moich ulubionych ryb. A taki dorsz z grilla często gości na moim stole - przyrządzam go mojej rodzinie na kolację.

  • 10 min

Składniki:

  • 3 filety dorsza
    sól gruba morska
    pieprz świeżo zmielony
Wystaw ocenę:

4.5 (162 ocen)

Zobacz również:

Grill

Dorsz z grilla - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fileta myję, osuszam, przecinam na połowę, nacieram solą i pieprzem. Następnie grilluję ok. 10 minut z każdej strony.
    Dorsz z grilla świetnie smakuje z sosem czosnkowym i barbecue oraz świeżą bagietką.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Dorsz

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill

Podobne przepisy

To może cię zainteresować