pasta z awokado i jajkiem

4.5 (148 ocen)

najlepiej smakuje do tostów, grzanek, razowego pieczywa i bez smarowania masłem..............SMACZNEGO!!!

Składniki:

  • awokado 4 średnie, jajka ugotowane na twardo 5 sztuk, majonez tradycyjny 1 łyżka, musztarda delikatesowa 1 łyżeczka, koperek 1/2 pęczka, sól morska - do smaku, pieprz czarny świeżo mielony - do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (148 ocen)

Zobacz również:

Jajko Majonez Pasty

Pasta z awokado i jajkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • etap przygotowania 1. awokado dojrzałe obrać i pokroić na kawałki, włożyć do pojemnika rozdrabniacza........ dodać obrane ze skorupki jajka na twardo pokrojone na pół i wszystko zmiksować na pastę, przełożyć do miski
  • etap przygotowania 2. do smaku dać majonez, musztardę, sól, pieprz, posiekany koperek i dobrze wszystko wymieszać............ schować do lodówki na godzinę, aby smaki się przegryzły
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Awokado Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować