Pasta z awokado i jajkiem

4.5 (198 ocen)

Smaczny, zdrowy i sycący dodatek do pieczywa.

Składniki:

  • 1 awokado
    2 jajka ugotowane na twardo
    1/2 czerwonej cebuli
    sok z cytryny
    pieprz
    sól
Wystaw ocenę:

4.5 (198 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z awokado i jajkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Awokado przekroić, odrzucić pestkę a miąższ wydrążyć, skropić sokiem z cytryny i rozgnieść widelcem.
  • 2. Jajka obrać i pokroić w drobną kostkę, cebulę też pokroić w kostkę.
  • 3. Wszystko razem połączyć, doprawić do smaku solą i pieprzem i wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować