ZUPA PIECZARKOWA NA SKRZYDEŁKACH

  • wyświetlono: 2743 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

dla amatorów zup

caa80158cc080d15dc9401f11af3394e8fdbf818157807caebf62850b13ebe6e~2

Składniki

25 dag pieczarek
2 skrzydełka
2 łyżki posiekanej mieszanej: pietruszki, selera i pora
kucharek
kostka rosołowa i grzybowa
sól, pieprz
2 łyżki śmietany 18%
2 łyżki mąki
ugotowany makaron

Sposób przygotowania przepisu:

ZUPA PIECZARKOWA NA SKRZYDEŁKACH

  • 1. Pieczarki obrać, pokroić na kawałki, wrzucić do garnka razem ze skrzydełkami, gotować aż będą miękkie. Mięso wyjąć, obrać z kości, dodać do zupy. Wrzucić kostki oraz kucharka, doprawić. Zaprawić śmietaną oraz mąką, dodać pietruszkę, seler i por- gotować 5 minut. Podawać z makaronem.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzudania_dla_urodysezonowe_przysmakiszkola_babciz_roznych_stron_swiatamama_mnie_nauczylazupa pieczarkowa

Komentarze

Podobne przepisy

Zupa pieczarkowa

Dodane przez: AnetaJ

Zupa pieczarkowa

Zupa ta powstaje w mgnieniu oka....

Zupa pomidorowa na skrzydełkach

Dodane przez: Gregorhspeed

Zupa pomidorowa na skrzydełkach

Delikatny smak zupy pomidorowej...

Zupa

Dodane przez: JulkaTomeczek

Zupa pieczarkowa

Czasem robię zupę na rosole z poprzedniego...

Zupa pieczarkowa

Dodane przez: kuchenny świat

Zupa pieczarkowa

Pyszna, aromatyczna i pożywna zupa...

gotowe

Dodane przez: ziutula

wielowarzywna zupa na skrzydełkach z przyprawą...

zupa jest pysznie smakowo..........SMACZNEGO!!!

Pieczarkowa

Dodane przez: Justyna1194

Zupa pieczarkowa

Uwielbiamy zupy. A koperek świetnie...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE