SZYBKI FILET W 'ZUPIE CEBULOWEJ"

4.5 (203 ocen)

  • 5 min

Każdy kto skosztuje takiego mięsa chce przepis

  • 5 min

Składniki:

  • ok 1 kg fileta z kurczaka
    1 opakowanie francuskiej zupy cebulowej Knorr
    śmietanka 30% ok 200-300 ml
    pokrojony por (opcjonalnie)
Wystaw ocenę:

4.5 (203 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Szybki filet w 'zupie cebulowej" - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. filety układamy ciasno na blaszce
    posypujemy zupą cebulową
    zalewamy śmietanką
    pieczemy w temp 170 stopni przez około 50 minut (najlepiej tylko z dołu)

Porady

tak samo przygotowuję również karkówkę, jest także wyborna

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować