Surówka z zielonej fasolki szparagowej

4.5 (185 ocen)

  • 35 min

Propozycja dla osób lubiących fasolkę szparagową

  • 35 min

Składniki:

  • 500 g zielonej fasolki szparagowej
    1/2 słodkiego jabłka
    1/3 cebuli
    oliwa
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (185 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z zielonej fasolki szparagowej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolkę pozbawiamy końcówek i gotujemy w osolonej wodzie. Odlewamy. Następnie dodajemy pokrojone w kostkę jabłko oraz cebulę. Całość polewamy oliwą i doprawiamy pieprzem.

Porady

Polecam również żółtą fasolkę z czerwoną cebulą

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować