Surówka z fasolki szparagowej i marchewki

4.5 (199 ocen)

  • 40 min

Smaczna surowka do kazdego dania.

  • 40 min

Składniki:

  • 100gr.fasolki szparagowej,2male marchewki,kawalek czerwonej cebuli,sol,pieprz,olej,cukier,ocet jablkowy
Wystaw ocenę:

4.5 (199 ocen)

Zobacz również:

Surówki Dodatki

Surówka z fasolki szparagowej i marchewki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolke kroimy pod skosem na mniejsze czesci i gotujemy z marchewka w calosci w osolonej wodzie gotujemy az zmiekna ale pozostana dalej al'dente. Po ugotowaniu odcedzamy ,marchewke kroimy w plastry,cebule w drobna kostke. Dodajemy olej ok1lyzki,sol,cukier do smaku i ocet ja daje 3 lyzki,ale surowke trzeba doprawic po swojemu:),ma byc kwasna z lekka nuta dlodyczy,na koniec pieprzymy najlepiej swiezo mielonym pieprzem. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasolka szparagowa Marchewka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować